ארטישוק ירושלמי ברוטב עגבניות הזרע

"אני כל כך מאמינה ואוהבת את הקשר הישיר בין מקור חומר הגלם והשימוש בו. הקונספט של מהשדה אל הצלחת הוא חלק מרכזי באני מאמין שלי בבישול ובהדרכת אנשים ברזיי המטבח הטעים והבריא".

המשך קריאה

היום הפתוח בטמרה-יבור

תודה לכל מי שבא לבקר אותנו ביום הפתוח בטמרה-יבור!
בשטח הוצג מגוון רחב של זנים מכל הגידולים: עגבניה, פלפל, מלון, אבטיח, בצל, כרוב, חסה, חציל ועוד ועוד, וכן זני עגבניה ומלפפון לחממה. להתראות בפעם הבאה!

המשך קריאה

לימים הפתוחים שלנו בניר חן יש הדים: פוסט גספצ'ו ספרדי מעגבניות מגי מאת הגרגרנית

הבלוגרית "הגרגרנית" חוזרת מביקור ביום הפתוח בניר חן עם מתכון חדש לגספצו מעגבניות מגי:

"חזרתי הביתה עם סל מלא פירות וירקות. מבחינתי מדובר במתנה האולטימטיבית, שרק מגרה אותי לחפש מתכונים מיוחדים ושונים שיתאימו לאופי הירק או הפרי.

בימים חמים אלה אני מחפשת מה להגיש לארוחת ערב מקררת. עם כל העגבניות שקיבלתי, היה לי ברור שזה ייגמר במרק מרענן."

המשך קריאה

לימים הפתוחים שלנו בניר חן יש הדים: והפעם הבלוגרית אולגה ויניאר משתפת מחוויותיה ביום הפתוח ועפה על אבטיח פומה!

"אחרי שבילינו בצפון יורדים דרומה. תערוכה מטורפת של הזרע שסיפקה הצצה לזני עגבניות, פלפלים, חצילים, חסות, מלונים ואבטיחים שחלקם כבר נמצאים על המדף עם מדבקה מיוחדת וחלקם יגיעו בשנים הקרובות. וההיי לייט – אבטיח פומה קטנטן"

המשך קריאה